Şehit Binbaşı Adil Karagöz Anadolu Lisesi

Vizyon: Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen gençlerin yetiştiği; bütün öğrencilerimizin, akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü, bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerimizin işbirliğiyle “ilimiz ve Türkiye genelinde“ Başarılı ve Örnek Okul” olmaktır.

Misyon: Şht Bnb Adil Karagöz Anadolu Lisesi öğretmenleri ve okul yönetimi olarak bizler; okulumuz için belirlenmiş eğitim ve öğretim programını verimli bir şekilde uygulamak,ülkesini,vatanını seven toplumsal dayanışma ruhuna sahip bireyler yetiştirerek, öğrencilerin yetenek ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak, bulunduğu çevreye ışık kaynağı olabilmek, saygı, hoşgörü ve mükemmelliği kendine ilke edinerek eğitimde iyiyi, güzeli, doğruyu öğrencilerimize Ş.BNB.ADİL KARAGÖZ Anadolu Lisesi Kalitesiyle sunmak için varız.

Başarılar:

Isınma: Kalorifer-Merkezi Klima
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: OKULUMUZA İL İÇİ SERVİSLER VE TAŞIMALI SERVİSLERLE ÖĞRENCİ TAŞINMAKTADIR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Şehit Binbaşı Adil Karagöz Anadolu Lisesi Tanıtım Filmi https://m.youtube.com/watch?v=ECeIif6Jyo4

Telefon - 3288020959

WEB - https://adilkaragozanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - Ahmet Yesevi Mahallesi Güney Çevre Yolu Bulvarı No152 Merkez / OSMANİYE

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Ahmet Yesevi Mahallesi Güney Çevre Yolu Mevkii No:152 MERKEZ/OSMANİYE

Adres - Ahmet Yesevi Mahallesi Güney Çevre Yolu Bulvarı No152 Merkez / OSMANİYE

Ulaşım OKULUMUZA ULAŞIM ÖZEL HALK OTOBÜSLERİYLE SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İL MERKEZİNE YAKLAŞIK 2,5 KM UZAKLIKTADIR.